We are looking for choirs to participate in our research project during 2019

This call is addressed to local choirs interested in our research and that want to contribute to the improvement of open archives of choir scores. In order to engage in this first stage with local choirs in Barcelona, due to practical reasons, the call is now only in catalan.

Busquem corals per participar en el nostre projecte de recerca durant el 2019

Al projecte TROMPA (Towards Richer Online Music Public-domain Archives) (2018-2021), finançat per la Comissió Europea busquem corals que vulguin col·laborar amb nosaltres durant l’any 2019, amb una possible extensió fins l’estiu del 2021.

A quines corals va dirigit?

Busquem un grup reduït de corals d’adults (majors d’edat) amb un bon nivell musical, que estiguin interessades en la tecnologia musical, la recerca, que cantin repertori clàssic en català, llatí, castellà, anglès o alemany, i que vulguin contribuir a millorar els arxius oberts de partitures de cant coral. 

Què esperem? 

  • Que alguns representants de la coral (director, caps de corda) puguin assistir a una sèrie de workshops d’unes 2 hores de durada, que s’organitzaran al campus del Poblenou de la UPF (màxim de 3). El primer està previst pel divendres dia 25 de Gener de 2019 a la tarda. En aquests workshops recollirem experiències, interessos i les valoracions sobre els nostres prototips. 
  • Que membres de la coral siguin els beta-testers dels nostres prototips de suport a l’assaig, alguns durant l’assaig conjunt i d'altres com a eina de suport dels cantaires a casa. 

Durant aquest projecte, les corals i els seus integrants participants seran informats dels mecanismes que farem servir per la recollida de dades, i hauran de donar el seu consentiment previ. Les dades recollides es tractaran de manera anònima seguint les directrius del comitè ètic de la Universitat Pompeu Fabra.  

Què oferim? 

  • Poder contribuir a un projecte de recerca que compta amb el suport de la European Choral Association i que inclou la creació i millora de recursos oberts i gratuïts per a la pràctica coral (ex. IMSLP o Choral Public Domain Library).
  • Digitalització del repertori de la coral i personalització de les tecnologies amb les que podreu millorar els vostres assajos. 
  • Participació a un o dos concerts organitzats amb la fundació PHONOS.
  • Compensació econòmica pel temps dedicat a contribuir al projecte.


Com participar

Si la vostra coral està interessada en participar en aquest projecte, si us plau envieu un correu electrònic a mtg-info@upf.edu amb el títol [TROMPA coral 2019] enviant una petita descripció de la coral (director, nivell musical, nombre de cantaires, lloc d'assaig) i la vostra motivació per participar al projecte.

Envieu el correu abans del dia de nadal (25/12/2018) i ens posarem en contacte amb vosaltres abans del 15 de Gener 2019.

Primer workshop: 25 de Gener de 16:00 a 18:00 al campus de Poblenou de la UPF, Barcelona. 


Qui som?

El projecte TROMPA està coordinat pel Grup de Recerca en Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra. Trobareu més informació sobre el projecte a la secció About TROMPA.